Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

walk4brainsfryslan.nl heeft 9 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Annie V.d Veen
Ik doe mee omdat: twee vrienden van mij een hersentumor hebben. Beide kunnen ze niet geopereerd worden en hopen dat hun tumor zolang mogelijk stabiel blijft. Hun motto: maak van elke dag een bijzondere dag.
Voor hun wandel ik deze unieke tocht, steunen jullie mij ?

Dagmar Sjoerdstra
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat ik het leuk vind om te wandelen en dit jaar verschillende tochten mee ga lopen. Deze is bijzonder omdat het in de nacht begint en het voor een goed doel is.

Eddie Minnema
Ik doe mee omdat: ik het geweldig vind om mee te lopen. Ook is het voor een heel goed doel.

Ellen ter Haar
Ik doe mee omdat: ik veel mensen met hersenaandoeningen ken en gekend heb , ook met een hersentumor. Om al deze ziektes in de toekomst de baas te zijn is onderzoek nodig en dus geld ! Daarom doe ik mee

Elly Leijstra v.d Velde
Ik doe mee omdat: ik zelf hersentumorpatient ben. Ik heb een niet operabele hersentumor en moet blijven hopen op een stabiele tumor die niet gaat groeien. Elke dag word ik wakker met mijn grote vriend, die mijn en ons leven overhoop heeft gegooid.

Harry Leegstra
Ik doe mee omdat: Ik loop mee omdat ik graag mag wandelen en helemaal als het voor een goed doel is natuurlijk

Jacintha van Beveren
Ik doe mee omdat: Ik onderzoek naar het voorkomen en genezen van hersentumoren heel belangrijk vind.

Roely Wiersma
Ik doe mee omdat: mijn vriendin een hersentumor heeft en zij samen met vele vrijwilligers deze unieke wandeltocht organiseert. Met deze wandeltocht hoop ik geld in te zamelen voor meer onderzoek naar hersentumoren, want dit is hard nodig.

Theo Posthumus
Ik doe mee omdat: Een schitterend evenement voor een uitzonderlijk goed doel.