Annie V.d Veen
OFFLINE

Annie V.d Veen

348

Ik doe mee omdat:
twee vrienden van mij een hersentumor hebben. Beide kunnen ze niet geopereerd worden en hopen dat hun tumor zolang mogelijk stabiel blijft. Hun motto: maak van elke dag een bijzondere dag.
Voor hun wandel ik deze unieke tocht, steunen jullie mij ?


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: twee vrienden van mij een hersentumor hebben. Beide kunnen ze niet geopereerd worden en hopen dat hun tumor zolang mogelijk stabiel blijft. Hun motto: maak van
Annie
V.d Veen
€ 150,-

Zonsopgang

André Douwe en Jellie de Vries
€ 50 4 months ago
Onderzoek naar steeds betere behandeling van hersentumoren is en blijft belangrijk en nodig! Geweldig dat Annie zich weer met volle overgave om geld in te zamelen. Annie bedankt!!!
Carriemae
€ 10 5 months ago
Anonymous
€ 25 5 months ago
Miranda banga
€ 5 5 months ago
Lieve annie Zet hem op topper Groetjes miranda
Ellen
€ 10 5 months ago
Heel veel succes! Groetjes Martin en Ellen
Open
3 Deelnemers