Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

walk4brainsfryslan.nl heeft 38 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Anita Hellinga
Ik doe mee omdat: Lopen voor een goed doel op een prachtige locatie. Win-win dus genoeg reden om mee te doen!

Anja Swart
Ik doe mee omdat: ik een persoonlijke reden heb

Annie V.d Veen
Ik doe mee omdat: twee vrienden van mij een hersentumor hebben. Beide kunnen ze niet geopereerd worden en hopen dat hun tumor zolang mogelijk stabiel blijft. Hun motto: maak van elke dag een bijzondere dag.
Voor hun wandel ik deze unieke tocht, steunen jullie mij ?

Auke Ferwerda
Ik doe mee omdat: Hoop doet Leven.

Bart Baas
Ik doe mee omdat: Omdat dit voor een heel mooi goeddoel is

Bart Poll
Ik doe mee omdat: ik vind het een mooi initiatief en lijkt me een enorm mooie ervaring. Zeker als ik hiermee andere mensen kan helpen!

Bernd Jager
Ik doe mee omdat: ik me samen met mijn maatje Jaap Jan in wil zetten voor dit goede doel!

Dagmar Sjoerdstra
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat ik het leuk vind om te wandelen en dit jaar verschillende tochten mee ga lopen. Deze is bijzonder omdat het in de nacht begint en het voor een goed doel is.

Eddie Minnema
Ik doe mee omdat: ik het geweldig vind om mee te lopen. Ook is het voor een heel goed doel.

Elly Leijstra v.d Velde
Ik doe mee omdat: ik zelf hersentumorpatient ben. Ik heb een niet operabele hersentumor en moet blijven hopen op een stabiele tumor die niet gaat groeien. Elke dag word ik wakker met mijn grote vriend, die mijn en ons leven overhoop heeft gegooid.

Evelien van der Ploeg
Ik doe mee omdat: ik over de Walk4Brains bij Palestra heb gehoord en gevraagd ben om mee te doen. Het is een goed initiatief en alle beetjes helpen.

Gerda Brinksma Veenstra
Ik doe mee omdat: ik zag dat mijn vriendin een oproepje deed, was meteen enthousiast. Ook ingedachte bij mijn zus die augustus 2023 overleden is aan een hersentumor.

Gerda en Trijnie !
Ik doe mee omdat: wij dit een mooi doel vinden en omdat ik (Trijnie) de tocht voor het eerst heb gelopen en de dag erna, mijn vriendin de diagnose hersenkanker kreeg.

Harry Leegstra
Ik doe mee omdat: Ik loop mee omdat ik graag mag wandelen en helemaal als het voor een goed doel is natuurlijk

Hendrik Rienstra
Ik doe mee omdat: Ik me al een aantal jaren inzet voor stichting STOPhersentumoren als inzamel plek voor blikje/dopje
En nu graag op deze manier mijn steentje wil bijdragen.

Jaap Jan Riedstra
Ik doe mee omdat: Tweeënhalf jaar geleden is bij mij (Jaap Jan) een tumor geconstateerd bij mijn hypofyse. In 3 instanties is deze verwijderd. Gedurende deze periode is mijn beste vriend Bernd steeds een fijne steun geweest. Samen gaan we nu deze tocht lopen.

Jacintha van Beveren
Ik doe mee omdat: Ik onderzoek naar het voorkomen en genezen van hersentumoren heel belangrijk vind.

Jan Rienstra
Ik doe mee omdat: Mijn broer zich altijd inzet voor hersentumoren en daarom loop ik nu ook mee voor dit goede doel

Jelle Komrij
Ik doe mee omdat: Ik loop mee met Walk4Brains om onderzoek naar betere behandeling van hersentumoren mogelijk te maken.

Jetty Van der Woude Holwerda
Ik doe mee omdat: Het doel mij persoonlijk aanspreekt en de wandelroute geweldig is .

Jitske Attema-Hoekstra
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat: hou van wandelen en dan voor een heel goed doel. Ook in familie en vriendenkring kanker meegemaakt. Wandelen samen naar een uniek plek en beleven dan, vanuit de donkere nacht lopen naar de zonsopgang.

Johannes Bakker
Ik doe mee omdat: Ik dit een prachtige wandeling vind, voor een supergoed doel. Voor mij is het de vierde keer. Ik wandel samen met mijn vrouw Sietske.

Johannes De Jong
Ik doe mee omdat: Het lijkt mij een speciaal evenement toe. Zo s’ morgens vroeg genieten van de natuur en de rust. En dan ook nog voor een goed doel. Ben niet echt een wandelaar dus ook nog wel een uitdaging.

Klaske Ferwerda
Ik doe mee omdat: Hoop doet leven!
Samen zijn we sterker.

Maartje de Boer
Ik doe mee omdat: Ik het een mooi doel vind en een mooie ervaring.

Marjan Looman
Ik doe mee omdat: Mijn moeder is op 15 augustus 2000 overleden aan een hersentumor, voor haar loop ik mee. 2 jaar geleden, heb ik ook meegelopen, dit jaar loop ik met mijn zoon Yoran

Naomi Bakker
Ik doe mee omdat: De vader van mijn beste vriendin al inzamelt voor blikje dopje, en ik hierbij het goede doel wil steunen.

Naomi Rienstra
Ik doe mee omdat: Mijn vader zich hard inzet voor dit goeie doel, daar bewonder ik hem voor. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen!

Nicky Miedema
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat ik graag wandel en dit jaar mee ga doen met verschillende tochten. Daarnaast is dit voor een goed doel.

Roely Wiersma
Ik doe mee omdat: mijn vriendin een hersentumor heeft en zij samen met vele vrijwilligers deze unieke wandeltocht organiseert. Met deze wandeltocht hoop ik geld in te zamelen voor meer onderzoek naar hersentumoren, want dit is hard nodig.