Roely Wiersma
OFFLINE

Roely Wiersma

411

Ik doe mee omdat:
mijn vriendin een hersentumor heeft en zij samen met vele vrijwilligers deze unieke wandeltocht organiseert. Met deze wandeltocht hoop ik geld in te zamelen voor meer onderzoek naar hersentumoren, want dit is hard nodig.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: mijn vriendin een hersentumor heeft en zij samen met vele vrijwilligers deze unieke wandeltocht organiseert. Met deze wandeltocht hoop ik geld in te zamelen voo
Roely
Wiersma
€ 150,-

Zonsopgang

Vlinder
€ 62 2 months ago
Succes, toegewenst.
Statenstinzen
€ 10 3 months ago
Sympathie
Vlinder
€ 5 4 months ago
Lieve groet van Vlinder. Succes!
Anonymous
€ 35 4 months ago
Succes met het wandelen.
Anonymous
€ 143 5 months ago
Wat super dat je meedoet aan deze unieke wandeltocht. Supertrots dat je zo betrokken bent bij alles.
Open
3 Deelnemers