EllyHoi!

Ik ben Elly Leijstra van der Velde, moeder van drie kinderen en oma van vier prachtige kleinkinderen. In september 2016 kreeg ik samen met mijn gezin de diagnose hersentumor. Mijn leven en dat van mijn gezin krijgt een drastische wending. Ik beland samen met mijn partner in een rollercoaster van verdriet, boosheid en ellende. Je leven staat op zijn kop, zomaar van de ene op de andere dag.

Je leeft in angst in de eerst volgende periode, je leeft in onzekerheid. Deze onzekerheid doet je wankelen en beseffen dat er vanaf die tijd een leven is voor de tumor is en nu een leven met tumor.

Deze onzichtbare tumor die zich als een spinnenweb gedraagt, beheerst mijn leven en dat van mijn naasten. Het leren accepteren van dit monster in mijn hoofd daar heb ik de meeste moeite mee. Het monster in mijn hoofd neemt langzaam mijn leven over. Ik heb een spinnenweb dat op plaatsen woekert waar ze niet kunnen opereren. Dat is vreselijk als je dat hoort. Mijn tumor is erg complex, ik ga voor mijn behandeling naar het schedelbasisteam in Leiden.

Om meer te weten te komen over mijn soort tumor en hersentumoren in het algemeen is er veel geld nodig.

Doe je mee met mijn wandeltocht?

Hartelijke groet,

Elly Leijstra.