canvas

In de vroegste vroegte van zondagochtend 16 juni 2024 wandelen wij voor het goede doel. 

Beleef jij deze dag met ons mee?

Samen vanuit de donkere nacht lopen naar de zonsopgang. Ieder met zijn eigen reden om mee te doen. Maar samen met een verbondenheid, waardoor de tocht een onuitwisbare indruk zal maken en een herinnering voor eeuwig zal worden.

Vanuit de donkere nacht lopen we een route die ons in de vroege ochtend naar de zonsopkomst zal leiden. Samen wandelen in de stilte van de nacht en langzaam het ontwaken van de wereld meemaken.Met ons allen zullen we de nieuwe dag aanschouwen door de opkomst van de zon.De eerste km worden zo gewandeld dat een ieder ruim de gelegenheid krijgt om op deze zo bijzondere plek te komen. Samen beleven wij "De Nieuwe Dag van HOOP!"  Na de zonsopkomst wordt de route weer opgepakt en wandel je terug naar de start. Hier schuif je aan voor een ontbijt.

Samen met de andere wandelaars kun je nagenieten van deze zo bijzondere tocht.

"Het kan nooit zo donker zijn, of het wordt altijd weer licht".

StartHoe kun je meedoen?

1)  Er is inschrijfgeld verschuldigd zodat wij de kosten van de organisatie kunnen betalen.

2) Er is sponsorgeld nodig. Wij zouden heel erg blij zijn als je probeert donaties en sponsorgeld op te halen voor een minimaal bedrag van € 15,-

Schrijf je in via onderstaande knop als deelnemer en ontvang verdere instructies via de mail.

Sponsorgeld

Waarom dien je minimaal 15 euro aan donaties mee te nemen?  Omdat we een benefiettocht zijn. Het doel van onze wandeltocht is geld op te halen voor de kankerbestrijding. Wij willen ieder jaar een onderzoek mogelijk maken naar de ziekte hersentumoren.  Jaarlijks sterven er in Nederland 1500 mensen aan een hersentumor, wat zou het mooi zijn als elke deelnemer 10 cent symbolisch ophaalt voor elke patiënt die eraan overlijdt en dus 15 euro ophaalt. Maar nog mooier zou zijn 1 euro per persoon en een sponsorbedrag van 1500 euro! 

OntbijtDe start van de tocht

De start is vanaf 02.30 uur.
De wandelaar heeft dan 2 uur de tijd om op de unieke plek te komen, waar wij samen de zonsopkomst zullen beleven.

De route is ongeveer 15 km.  Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen . Vol = vol. 

De start is ieder jaar vanaf een andere plek rondom de waddenzee. Dit jaar starten wij vanuit Wierum. De opkomst van de zon is rond de klok van 05.00 uur, deze vindt plaats op een unieke plek op de zeedijk met het weidse uitzicht over de Waddenzee.Na deze unieke gebeurtenis is wandelen wij terug naar het Dorpshuis “De Pinenale” te Wierum. Hier sluiten wij onze wandeling af met een gezamenlijk ontbijt. 

Meedoen

Door inschrijving op deze website doe je mee en aanvaard je de regels. Het meedoen aan de wandeltocht is geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Bij onverhoopte afgelasting vindt geen restitutie plaats. Het donatieconcept van Walk4Brains Fryslan is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de Kankerbestrijdingsstichting. Heb je al donaties opgehaald, maar doe je om welke reden dan ook niet meer mee aan onze tocht: terugbetaling is niet mogelijk.

Als je meer wilt weten over onze goede doel kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl , wil je meer weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info  of bij het zeer uitgebreide https://hersentumorinformatiecentrum.nl