Dagmar Sjoerdstra
OFFLINE

Dagmar Sjoerdstra

313

Ik doe mee omdat:
Ik doe mee omdat ik het leuk vind om te wandelen en dit jaar verschillende tochten mee ga lopen. Deze is bijzonder omdat het in de nacht begint en het voor een goed doel is.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: Ik doe mee omdat ik het leuk vind om te wandelen en dit jaar verschillende tochten mee ga lopen. Deze is bijzonder omdat het in de nacht begint en het voor een
Dagmar
Sjoerdstra
€ 150,-

Zonsopgang

Sherita Thakoersing
€ 10 1 month ago
Top dat je dit doet Dagmar Sjoerdstra 👏.
Sylvia de Groot
€ 5 2 months ago
Goed bezig!💪🏻🥾
Anonymous
€ 5 2 months ago
Vlinder
€ 15 3 months ago
Geweldig dat je deze uitdaging aangaat, wandelen in de vroege ochtend of was het in de late nacht. Wat een prachtig doel heb je uitgekozen, heel veel succes en geniet van de zonsopgang.
Saar
€ 5 3 months ago
Anonymous
€ 10 3 months ago
Tante Wil
€ 10 3 months ago
Respect 🫡 ✊🏼stoer hoor dat je dit doet 💪🏽👍🏽🫶 Succes 🍀❣️
Mees D
€ 5 3 months ago
Succes!
Martin D
€ 25 3 months ago
Zet hem op !
A. Sjoerdstra
€ 10 3 months ago
Zet hem op