Naomi Bakker
OFFLINE

Naomi Bakker

150

Ik doe mee omdat:
De vader van mijn beste vriendin al inzamelt voor blikje dopje, en ik hierbij het goede doel wil steunen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: De vader van mijn beste vriendin al inzamelt voor blikje dopje, en ik hierbij het goede doel wil steunen.
Naomi
Bakker
€ 150,-

Zonsopgang

Dirk Jan
€ 25 4 weeks ago
Mooi initiatief en heel veel succes
Valentina
€ 10 4 weeks ago
Saartje Luiaardje
€ 10 1 month ago
Open
6 Deelnemers