Elly Leijstra v.d Velde
OFFLINE

Elly Leijstra v.d Velde

830

Ik doe mee omdat:
ik zelf hersentumorpatient ben. Ik heb een niet operabele hersentumor en moet blijven hopen op een stabiele tumor die niet gaat groeien. Elke dag word ik wakker met mijn grote vriend, die mijn en ons leven overhoop heeft gegooid.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Elly
Leijstra v.d Velde
€ 500,-

Zonsopgang

Elly Leijstra v.d Velde deelnemer geworden van een groep
Teams 2023 Open 1 Deelnemer
Elly Leijstra v.d Velde heeft een groep aangemaakt
Teams 2023 Open 1 Deelnemer
11stedentocht
€ 444 3 days ago
Lege flesjes en blikjes
€ 55 4 days ago
Lege blikjes e flesjes van diverse personen en sportstudio Dokkum. Sussen.
Nico en Klaske
€ 25 4 weeks ago
Voor je verjaardag xxx
Open
1 Deelnemer
Open
1 Deelnemer
Elly Leijstra v.d Velde Steun mijn actie
Elly Leijstra v.d Velde
Deze pagina