Nicky Miedema
OFFLINE

Nicky Miedema

129

Ik doe mee omdat:
Ik doe mee omdat ik graag wandel en dit jaar mee ga doen met verschillende tochten. Daarnaast is dit voor een goed doel.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: Ik doe mee omdat ik graag wandel en dit jaar mee ga doen met verschillende tochten. Daarnaast is dit voor een goed doel.
Nicky
Miedema
€ 150,-

Zonsopgang

Sanne
€ 10 2 months ago
Hanna
€ 10 2 months ago
Succes xx
Tante Wil
€ 10 2 months ago
Whoow!👊🏼🫡respect. Stoer hoor. Samen met Dagmar🤗💪🏼kilometerknallers❣️Succes 👍🏽💪🏼😅
Ruben
€ 10 2 months ago
Donna
€ 25 2 months ago
Succes 🙌🏻💜
Taylor
€ 15 2 months ago
Zet m op Nicky!!
A. Sjoerdstra
€ 10 2 months ago
Zet hem op
Vlinder
€ 15 3 months ago
Succes met wandelen en wat een mooi doel om voor te wandelen.