STEP&STAP
Teams Open 2 Deelnemers 3 Foto's

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.484,-


Recente donateurs
Marijke Bor-Buringa€ 50,-
Toppet
WV€ 10,-
Dick Stam€ 15,-
Inzameling Metaal Ouws...€ 50,-
Helemaal gestopt zijn we natuurlijk niet, toch weer wat geld voor STOPhersentumoren!! Natuurlijk via deze weg!
Albertje€ 30,-
TOP! Toch nog alle 11 Steden bij langs en daarna nog de Walk4Brains!! Succes!


{SCOpenGraph image=http://BergenTocht.nl/images/comprofiler/plug_cbgroupjive/1/161/} {SCOpenGraph title=BergenTocht.nl actie: STEP&STAP} {SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: }Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !