Team Klaproos
Teams Open 3 Deelnemers

Over de groep

Wij lopen mee in herinnering van Aukje, mijn vrouw en onze mem.

Samen met twee van mijn dochters vormen wij “Team Klaproos”.
Waarom klaproos.
Aukje was erg creatief en daar hoorde ook schilderen bij.
Ze hield van klaprozen en had daar ook meerdere schilderijen van gemaakt, één daarvan zie je terug in ons logo.
Afgelopen oktober moest ik, na 30 jaar samen te zijn geweest, afscheid nemen van mijn lieve vrouw en maatje Aukje.
Onze kinderen missen nu hun (pleeg)mem, veel te jong met haar 55 jaar.
We geloven wel dat ze het nu beter heeft, dat is een troost.

Helaas is er nog veel te weinig bekend over het ontstaan en behandeling van deze vreselijke ziekte.
Door mee te doen met deze actie hopen we dat mensen die dit in de toekomst mee moeten maken, meer kans hebben op een betere behandeling en met perspectief op genezing.

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.200,-


Recente donateurs
Knipoog van de klaproos€ 85,-
Renneke Damstra€ 30,-
Anoniem€ 10,-
Koffie actie Alice€ 25,-
Dorpsfeest en verbinding naar Walk4Brains. Zo weer samen op weg ?
Anita Tolsma€ 25,-
❤️


{SCOpenGraph image=http://BergenTocht.nl/images/comprofiler/plug_cbgroupjive/1/155/624d3a209a47e.jpg} {SCOpenGraph title=BergenTocht.nl actie: Team Klaproos} {SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Wij lopen mee in herinnering van Aukje, mijn lieve vrouw en onze mem. Samen met twee van mijn dochters vormen wij “Team Klaproos”. Waarom klaproos. Aukje was erg creatief en daar hoorde ook schilderen bij. Ze hield van klaprozen en had daar ook meerdere schilderijen van gemaakt, één daarvan zie je terug in ons logo. Afgelopen oktober moest ik, na 30 jaar samen te zijn geweest, afscheid nemen van mijn lieve vrouw en maatje Aukje. Onze kinderen missen nu hun (pleeg)mem, veel te jong met haar 55 jaar. We geloven wel dat ze het nu beter heeft, dat is een troost. Helaas is er nog veel te weinig bekend over het ontstaan en behandeling van deze vreselijke ziekte. Door mee te doen met deze actie hopen we dat mensen die dit in de toekomst mee moeten maken, meer kans hebben op een betere behandeling en met perspectief op genezing. }Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !