De Landlopers
Teams Open 10 Deelnemers

Over de groep

Wij wandelen mee ter nagedachtenis aan Lammert Land, en ter steun aan iedereen die te maken heeft (gehad) met deze vernietigende ziekte

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Help ons helpen door te doneren. Klik snel op de groene doneer button voor een warme bijdrage

Dank je wel voor je hulp aan onze gezamenlijke missie


Team de Landlopers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.525,-


Recente donateurs
Tjesse & Femke € 25,-
Anoniem€ 25,-
Jan Jongstra € 10,-
Super actie,succes toegewenst
Merten Minkes€ 50,-
Peter Jongsma€ 50,-


{SCOpenGraph image=http://BergenTocht.nl/images/comprofiler/plug_cbgroupjive/1/153/624b486a762c7.jpg} {SCOpenGraph title=BergenTocht.nl actie: De Landlopers} {SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Wij wandelen mee ter nagedachtenis aan Lammert Land, die in mei 2020 overleed aan de gevolgen van een hersentumor. }Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !