Tryn Rienstra- de Jong
OFFLINE

Tryn Rienstra- de Jong

128

Ik doe mee omdat:
Ik wandel graag en ik wandel dus ook graag mee voor dit goede doel! Ik heb Elly belooft om foto`s proberen te maken van deze bijzondere wandeltocht!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Voert actie omdat: Ik wandel graag en ik wandel dus ook graag mee voor dit goede doel! Ik heb Elly belooft om foto`s proberen te maken van deze bijzondere wandeltocht!
Tryn
Rienstra- de Jong
€ 250,-

Zonsopgang

Age en geertje
€ 20 2 months ago
Veel suc6
Schoondochter
€ 5 2 months ago
Anita Ybema
€ 10 2 months ago
Zet hem op mop 💪💪
Tjitske
€ 10 2 months ago
Anonymous
€ 10 2 months ago
Super dat jullie dit doen. Heel veel succes
H Rienstra Eliveld
€ 5 2 months ago
Veel loop plezier voor dit goede doel!!
Open
6 Deelnemers