Samen Sterker
Teams Open 3 Deelnemers 2 Foto's

Over de groep

Samen Sterker, een aantal jaren terug kreeg ik de diagnose hersentumor. Dit zette mijn leven en dat van mijn gezin helemaal op zijn kop. Samen belanden wij in rollercoaster van verdriet, rouw en hoop. Alle dromen die we hadden verdwenen. Nooit word iets meer hetzelfde. Je leeft in angst de eerste periode. Je probeert samen sterk te zijn, voor elkaar maar ook voor jezelf. 

Wanneer je dan leest dat er weinig onderzoek is voor hersentumoren dan is dat erg verdrietig. Het kan toch niet waar zijn dat er in een welvarend Nederland geen geld is om hersenkanker te onderzoeken. Je zal het maar hebben en weten dat er geen genezing is. Hoe zuur is dat.

Toen ik dit las, werd ik boos en verdrietig. Ik wilde hierin iets veranderen. Ik heb dit samen met mijn man besproken en hij kon achter mijn besluit staan. Dit gaan we samen doen, want samen zijn we zoveel sterker. Na het bedenken van acties en deze een vorm te geven, ga ik deze vanuit mijn huiskamer organiseren. Door mijn "niet aangebore hersenletsel" is het voor mij moeilijk om samen te werken. 

De acties die ik samen met vele vrijwilligers organiseer geven mij een dagbesteding. Niemand snapt hoe belangrijk deze acties voor mij zijn. Het geeft structuur, het geeft mij een waarde gevoel, ik mag iets betekenen. Dit alles doe ik samen met Freerk die mij steunt, maar ook met vele die mij een warm hart toedragen.

Het woord Samen, krijgt zoveel meer meer waarden wanneer je deze zelf ervaart. Want was er geen samen, hoe kan je dan zoveel sterker zijn.Tijdens al mij acties ervaar ik dat we samen zoveel meer presteren. Lieve mensen uit onverwachtte hoeken die je acties steunen op allerlei manieren. Nooit hadden wij dit verwacht, dat zoveel mensen je en ons een warm hart toedragen. Ondanks dat ik ziek ben, kan ik ook zeggen dat ik zoveel rijker ben geworden.  Samen zijn we sterk.

 Mijn acties geven mij dagbesteding, het geeft mij doelen. Wat is het dan mooier dat je deze acties met vele mensen mag delen. Zo heb ik met Blikje dopje een prachtige acties op touw gezet waar veel mensen mij mee helpen ieder op zijn of haar manier. Er zijn vele inzamelplekken bijgekomen en samen hebben we al veel geld ingezamelt. Ook organiseer ik een Bingo, hier heb ik ook de steun van lieve mensen nodig die mij hierbij helpen. Waar ik zelf 5 dagen van geniet is de "onbeperkte Elfstedentocht"deze fiets ik samen met een buddy. De tocht duurt 5 dagen en hier fiets ik met vele mensen die allemaal een beperking hebben zoals:  chronisch of ongeneeslijk ziek en deze uitdaging aangaan met hun mogelijkheden. Dit is een sponsortocht.

Op dit moment ben ik samen met de vrijwilligers bezig om de Walk4Brains Fryslan te organiseren. Samen hopen wij dat dit een terugkerend wandeltocht word, waar vele mensen vanuit de nacht naar de opkomende zon wandelen. De nieuwe dag van HOOP! Deze wandeltocht word afgesloten met een gezamenlijke ontbijt.

Mijn doel is om ooit 100.000 euro bij elkaar te sparen voor meer onderzoek naar hersentumoren. Dit doe ik Samen met vele mensen die mijn acties een warm hart toedragen. Op dit moment hebben we samen al meer dan 40.000 euro opgehaald. 

 Samen zoeel malen Sterker.

Dank jullie wel, dat jullie deze acties ondersteunen!


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

 

r"ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

 

un heb ik zeker nodigHet donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.762,-


Recente donateurs
fam. Hiddema€ 50,-
Nely Hoekstra€ 25,-
Ik hoop dat it n grut SUCCES wie EllyIk hoop dat it n grut SUCCES wie EllyIk hoop dat it n grut SUCCES wie Elly
Oane & Frederika Meinema€ 25,-
Dromen vangen€ 50,-
Wat een mooie organisatie, prachtige tocht. En het weer zat ons geweldig mee. En de zon kwam weer prachtig op, ook daar hebben we wel een droom beeld van ?
Andre en Carla De vries€ 20,-


{SCOpenGraph image=http://BergenTocht.nl/images/comprofiler/plug_cbgroupjive/1/138/624717f7d89ff.jpg} {SCOpenGraph title=BergenTocht.nl actie: Samen Sterker} {SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Samen Sterker, samen zijn we zoveel malen sterker en kunnen wij de wereld aan. Samen met mijn maatje en vele vrijwilligers is mijn doel om 100.000 euro in te zamelen. Dit is alleen mogelijk als we het samen doen. }Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !