Doe mee aan de Walk4Brains Fryslan

canvas

In de vroegste vroegte van zondagochtend 19 juni 2022 wandelen wij voor het goede doel. 

Beleef jij deze dag met ons mee?

Samen vanuit de donkere nacht lopen naar de zonsopgang. Ieder met zijn eigen reden om mee te doen. Maar samen met een verbondenheid, waardoor de tocht een onuitwisbare indruk zal maken en een herinnering voor eeuwig zal worden.

Vanuit de donkere nacht lopen we een route die ons naar de schemer van de vroege ochtend zal leiden en vanuit deze schemer lopen we de zonsopkomst tegen moet. Met ons allen zullen we de nieuwe dag aanschouwen door de opkomst van de zon. Samen wandelen in de stilte van de nacht en langzaam het ontwaken van de wereld meemaken. De eerste vogels die fluiten. De eerste 11 km worden in drie uur gewandeld, zodat eenieder ruim de gelegenheid krijgt om op die bijzondere plek te staan. Samen de nieuwe dag aanschouwen, vanuit de donkere nacht. Samen wandelen we terug naar de start waar we aanschuiven voor het ontbijt. Hier kunnen we nog even nagenieten van deze zo bijzondere tocht.

"Het kan nooit zo donker zijn, of het wordt altijd weer licht".

StartHoe kun je meedoen?

1)  Er is inschrijfgeld verschuldigd zodat wij de kosten van de organisatie kunnen betalen.

2) Er is sponsorgeld nodig. Wij zouden heel erg blij zijn als je probeert donaties en sponsorgeld op te halen voor een minimaal bedrag van € 15,-

Schrijf je in via onderstaande knop als deelnemer en ontvang verdere instructies via de mail.

Sponsorgeld

Waarom dien je minimaal 15 euro aan donaties mee te nemen?  Omdat we een benefiettocht zijn. Het doel van onze wandeltocht is geld op te halen voor de kankerbestrijding. Wij willen ieder jaar een onderzoek mogelijk maken naar de ziekte hersentumoren.  Jaarlijks sterven er in Nederland 1500 mensen aan een hersentumor, wat zou het mooi zijn als elke deelnemer 10 cent symbolisch ophaalt voor elke patiënt die eraan overlijdt en dus 15 euro ophaalt. Maar nog mooier zou zijn 1 euro per persoon en een sponsorbedrag van 1500 euro! 

OntbijtDe start van de tocht

Om 02.00 uur starten wij. De route is ongeveer 15 km. Er kunnen maximaal 150 deelnemers mee doen. Vol = vol. De start is vanuit Transportbedrijf Waaksma in Ternaard. Meer info over deze zo unieke tocht krijg je via de mail.

Meedoen

Door inschrijving op deze website doe je mee en aanvaard je de regels. Het meedoen aan de wandeltocht is geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Bij onverhoopte afgelasting vindt geen restitutie plaats. Het donatieconcept van Walk4Brains Fryslan is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de Kankerbestrijdingsstichting. Heb je al donaties opgehaald, maar doe je om welke reden dan ook niet meer mee aan onze tocht: terugbetaling is niet mogelijk.

Als je meer wilt weten over onze goede doel kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl , wil je meer weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info  of bij het zeer uitgebreide https://hersentumorinformatiecentrum.nl

 

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !