Sanne Marije Komrij
OFFLINE
€ 400,-
€ 1.200,-
153

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
mijn moeder veel heeft moeten lijden en ik wil helpen om anderen dit leed te besparen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Sanne Marije
Komrij
Team Klaproos

Zonsopgang

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Team Klaproos

Team Klaproos
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik loop mee met Walk4Brains om onderzoek naar betere behandeling van hersentumoren mogelijk te maken. En ik weet dat dat hard nodig is, ik heb van heel dichtbij meegemaakt wat voor verdriet deze ziekte met zich mee brengt.

€ 70,-

Ik meer geld wil ophalen voor onderzoek naar hersentumoren. Het is niemand gegund om met deze ziekte te maken te krijgen, dus moeten we er met z'n allen voor strijden om dit te bestrijden.

€ 20,-

mijn moeder veel heeft moeten lijden en ik wil helpen om anderen dit leed te besparen.

€ 15,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !