Jikke De Jong
OFFLINE
€ ,-
57

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik vind het leuk, vooral voor het goede doel


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Jikke
De Jong

Zonsopgang

Donaties

Sunset walk4brainsDeze deelnemer heeft helaas nog geen persoonlijke donaties mogen ontvangen. Help hierin verandering te brengen door op de grote groene "DONEER" knop aan de rechterkant hiernaast te drukken. Eventueel met een persoonlijke aanmoediging welke dan op deze pagina te zien zal zijn en waarvan de deelnemer via mail een bericht krijgt.

Zo maken we samen meer hersentumor onderzoek mogelijk en krijgt deze deelnemer een moreel duwtje in de rug.

Mijn team

Team: Jikke de Jong


Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik vind het leuk, vooral voor het goede doel

€ 0,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !