Geesina Fennema
OFFLINE
€ 139,-
€ 555,-
166

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Stilstaan bij de verschrikkelijle ziekte kanker.
Iemand zien lijden en vechten voor zijn leven is verschrikkelijk…

Daarom is er aandacht en geld nodig voor nog meer onderzoeken en hopelijk in de toekomst daardoor meer gunstige uitslagen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Geesina
Fennema
De freondintsjes

Zonsopgang

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: De freondintsjes

De freondintsjes
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Stilstaan bij de verschrikkelijle ziekte kanker. Iemand zien lijden en vechten voor zijn leven is verschrikkelijk… Daarom is er aandacht en geld nodig voor nog meer onderzoeken en hopelijk in de toekomst daardoor meer gunstige uitslagen.

€ 15,-

wij wandelen graag mee met deze bijzondere tocht om samen geld in te zamelen voor deze stichting.

€ 0,-

ik me graag wil inzetten voor een goed doel.

€ 0,-

Dit een mooi initiatief is voor een goed doel.

€ 0,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !