Evelyn Tangerman
OFFLINE
€ 287,-
€ 1.722,-
111

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
De zoon van mijn vriendin heeft een hersentumor gehad.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Evelyn
Tangerman
Brainwalkfroulje

Zonsopgang

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Brainwalkfroulje

Brainwalkfroulje
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

In vriendengroep van onze dochter zijn er 2 jongens die hiermee te maken hebben. Voor hun en alle anderen die hiermee te maken een hart onder de riem en bijdrage aan voorkomem en genezen van hersentumoren.

€ 405,-

Omdat ik weet hoe belangrijk het is dat hier geld voor wordt ingezameld.

€ 249,-

Omdat ik het een goed doel vind Samen met Carin, Marja, Gretha, Evelien, Doetie en Leentje staan we vroeg op om deze loop te lopen. onder de naam: Brainwalkfroulje. Hopen we geld in te zamelen.

€ 170,-

....je het zoveel om je heen hoort, zo ook in ons dorp. Daarnaast loop ik ook voor mijn schoonvader Michiel (57 jaar). Hij moest ook dealen met deze ziekte een super sportieve enthousiaste levensgenieter die ik in mijn gedachten mee draag deze tocht!

€ 157,-

De zoon van mijn vriendin heeft een hersentumor gehad.

€ 30,-

Onder de naam brainwalkfroulje willen we geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Samen staan we vroeg op en lopen de zon tegemoet.

€ 20,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !