Eddie Minnema
OFFLINE
€ 125,-
€ 375,-
511

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
mijn broer Anne in 2021 is overleden aan een hersentumor. Wij gingen veel wandelen en dan ook nog veel bij zee. Deze tocht sluit hier mooi bij aan.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Eddie
Minnema
Fam. Minnema

Zonsopgang

Activiteit

Eddie Minnema updated their canvas photo
Eddie Minnema updated their profile picture
Eddie Minnema

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Fam. Minnema

Fam. Minnema
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

mijn broer Anne in 2021 is overleden aan een hersentumor. Wij gingen veel wandelen en dan ook nog veel bij zee. Deze tocht sluit hier mooi bij aan.

€ 150,-

Mijn oom Anne is vorig jaar overleden ten gevolge van een hersentumor.

€ 65,-

Ik doe mee omdat ik mijn broer Anne vorig jaar heb verloren aan een hersentumor

€ 55,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !