Albert Westra
OFFLINE
€ 742,-
€ 1.484,-
1384

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Hersentumorpatiënten (waaronder goede vriendin Elly Leijstra) meer kans moeten krijgen op genezing! Ik step hiervoor eerst op 5 Juni de STEP 11-STEDENTOCHT en loop 19 Juni hiervoor de WALK4BRAINS mee, alles voor gezonde Brains!!! Sponsort U mij???


Update 16 Juni 2022

Helaas geen Elfstedensteptocht op 1e Pinksterdag door ziekte, jammer want alles stond klaar inclusief ikzelf. Zaterdags nog de hele dag op bed gelegen in de hoop dat ik 's nachts toch nog starten kon maar ik was TE beroerd om dit aan te durven. MAARRRRRR niet getreurd: Meintsje en ik gaan toch de 11 Steden bij langs!!! Op 14 Juni stepten en fietsten we de eerste ronde: Bolsward, Sneek, IJlst, Sloten, Staveren, Hindelopen, Workum, Bolsward en Harlingen! Het ging super, maar in Harlingen hielden we op, we bewaren het toetje voor de Walk4Brains!! Zaterdag starten we in Harlingen en steppen + fietsen via Leeuwarden en Dokkum naar Ternaard, startplek van de Walk4Brains. Na enige rust gaan we de Walk4Brains op het fietsje doen, met de camera's bij ons zodat we na afloop een mooi filmpje kunnen maken van de Walk en materiaal hebben voor een promofilmpje voor de volgende Walk4Brains!! Het wordt een lange nacht maar het doel heiligt de middelen! We hebben het graag over voor de vele Hersentumorpatienten die dit land heeft! We doen na de Walk verslag op onze site: https://trochrinnen.blogspot.com. En sponsoren zijn natuurlijk welkom!! Iedereen alvast bedankt voor alle donaties!  Albert en Meintsje, TEAM STEP&STAP

Update! 31 Mei 2022

Toen we enkele jaren terug met Elly Leijstra in contact kwamen hoorden we van haar ziekte. We hoorden de ellende en pijn waarin ze momenteel vaak leeft en de spanning die dit met zich mee brengt. Sinds die tijd zet ze zich volledig in om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar Hersentumoren, en dat dwngt een hoop respect af! Daarom hebben wij een tijdje blikjes en dopjes verzameld wat zon 2000 euro heeft opgeleverd incl. de spullen die we niet zelf bij de metaalrecycling hebben ingeleverd maar naar Brantgum of  Oudemirdum brachten. Sinds kort moesten we door omstandigheden daar mee stoppen maar Elly en alle Hersentumorpatiënten zijn echt nog niet van ons af!!  Naast regelmatig foto's en filmpjes maken voor vooral haar wandeltochten waren we vorig jaar 2 dagen 'Buddy' tijdens de onbeperkte 11-Stedentocht en er loopt momenteel een sollicitatie om dat dit jaar weer te doen..... OP DE STEP!  En de step gebruiken we ook om dit jaar via de 'Walk4Brains' aandacht te geven aan de step 11-Stedentocht waar Meintsje en ik dit jaar voor de stichting STOPhersentumoren probeer geld voor in te zamelen. Meintsje fiets deels mee tijdens de Step 11-Stedentocht! Voor die monstertocht zijn inmiddels diverse lange afstanden getraind en inmiddels staat de teller aan donaties op meer dan 1000 euro! Nu al meer dus dan 3 jaar terug toen we 800 euro bij elkaar 'schooiden'. Zie ons filmpje van 2019 tijdens de Walk4Brains met oa. dronebeelden van de tocht:  https://www.youtube.com/watch?v=azrmEpuGIxk&t=445s    

Wij willen niet lijdzaam toezien bij het leed wat de tumorpatiënten overkomt. Je staat ermee op en je gaat er mee naar bed, het MONSTER laat je nooit los! En als je je zo inzet als Elly die heel veel acties doet om meer onderzoek te bewerkstelligen dan verdien je steun en hulp! Meer kunnen wij niet doen. We hopen dat het voor vele hersentumorpatiënten nog iets kan betekenen en levens verlengend zal zijn!!  STEUN ONS met onze actie wat kan door een bedrag te storten op onze doneerpagina, ook Meintsje heeft er één en samen zijn we het duo STEP&STAP!

 Lees ook het verhaal van een 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Albert
Westra
STEP&STAP

Zonsopgang

Activiteit

Albert Westra shared a photo in group STEP&STAP
Albert Westra shared a photo in group STEP&STAP
Albert Westra shared a photo in group STEP&STAP
Albert Westra updated their profile picture
Albert Westra
Albert Westra updated their canvas photo
Albert Westra created group STEP&STAP

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: STEP&STAP

STEP&STAP
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Hersentumorpatiënten (waaronder goede vriendin Elly Leijstra) meer kans moeten krijgen op genezing! Ik step hiervoor eerst op 5 Juni de STEP 11-STEDENTOCHT en loop 19 Juni hiervoor de WALK4BRAINS mee, alles voor gezonde Brains!!! Sponsort U mij???

€ 1262,-

Samen met mijn mannetje me inzet voor stichting STOPHersentumoren en in het bijzonder vriendinnetje Elly Leijstra die samen met haar lotgenoten een beter leven verdient dan leven met zo'n 'monster'in het hoofd!! Sponsor mij voor MEER onderzoek!!

€ 192,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !